Γέμισμα και Άδειασμα Πισίνας / Δεξαμενών

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο γέμισμα πισίνας, σε κατοικίες, αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες. Τα υδροφόρα οχήματά μας μεταφέρουν το νερό για την πισίνα σας, στο χρόνο που επιθυμείτε, και βεβαίως, αναλαμβάνουν και το άδειασμα της πισίνας, όταν το χρειαστείτε. Ανάλογη είναι και η παροχή υπηρεσίας, όσον αφορά στο γέμισμα και άδειασμα δεξαμενών. Και στις δύο περιπτώσεις, έχουμε τη δυνατότητα να γεμίσουμε την πισίνα ή τη δεξαμενή είτε με πιστοποιημένο νερό γεώτρησης είτε με πόσιμο νερό, ανάλογα την επιθυμία και τις ανάγκες σας.

Τροφοδοσία Πλοίων με Νερό

Τα υδροφόρα οχήματα Παύλου αναλαμβάνουν τη μεταφορά νερού, εξυπηρετώντας ναυτιλιακές εταιρείες, αλλά και ιδιώτες.

Υδροδότηση Πλοίων

Εξασφαλίζουμε τις προμήθειες πλοίων σε νερό είτε γεώτρησης είτε πόσιμου ή και τα δύο, ανάλογα τον τύπο της ναυτιλιακής μονάδας και χρήσης της. Έτσι, καλύπτουμε όλες τις λειτουργίες διαχείρισης και κατανάλωσης του νερού εν πλω (τροφοδοσία πισίνας και εφοδιασμός δεξαμενών για την κάλυψη όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων).

Υδροδότηση ιδιωτικών σκαφών

Αναλαμβάνουμε την υδρομεταφορά πόσιμου νερού για τους πελάτες μας, εξυπηρετώντας την ανάγκη εφοδιασμού για το ταξίδι τους.

Τροφοδοσία Εργοταξίων / Οικισμών / Ξενοδοχείων με Νερό

Τα υδροφόρα οχήματα Παύλου αναλαμβάνουν τη μεταφορά νερού σε βιομηχανικές μονάδες, καθώς και σε οικιστικές ζώνες και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Υδροδότηση Εργοταξίων

Αναλαμβάνουμε υδρομεταφορές εφοδιασμού εργοταξίων.

Υδροδότηση Οικισμών

Συχνά, υπάρχουν ανάγκες τροφοδοσίας με νερό σε οικισμούς εκτός Αθήνας. Τα υδροφόρα βυτία μας καλύπτουν τη μεταφορά νερού – και πόσιμου – σε τέτοιες περιοχές, συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση κατοικιών, αλλά ακόμα και σχολικών κτιρίων ή μονάδων νοσηλευτικής περίθαλψης.

Υδροδότηση Ξενοδοχείων

Οι υδροφόρες της εταιρείας μας διασφαλίζουν την επάρκεια νερού – γεώτρησης και πόσιμου – σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, είτε πρόκειται για τη λειτουργία της πισίνας και άλλων κοινόχρηστων χώρων (όπως είναι οι ξενοδοχειακοί χώροι αισθητικής και χαλάρωσης - Spa) είτε για τη συνολική λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας.

Πότισμα Ιδιωτικών και Δημόσιων χώρων

Η εταιρεία υδροφόρων οχημάτων Παύλου εξυπηρετεί με βυτία νερού και για πότισμα. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά νερού για το πότισμα και ιδιωτικών κήπων και εκτάσεων, αλλά και δημόσιων χώρων (πάρκων και κήπων δημοτικών επιχειρήσεων, οργανισμών, ιδρυμάτων και φορέων).

Υδροβολές Δέντρων και Κτιρίων

Η υδροβολή αποτελεί ένα σύστημα καθαρισμού, το οποίο, μέσω δέσμης νερού που εκτοξεύεται με πίεση, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό μεγάλων ή/και πολύ ψηλών χώρων και κτιρίων. Οι υδροφόρες μας παρέχουν τη δυνατότητα υδροβολών σε δέντρα, για το πλύσιμό τους από τη γύρη και την αναζωογόνησή τους. Επιπλέον, πραγματοποιούμε υδροβολές κτιρίων, κατά τις οποίες αφαιρούνται ρύποι και λεκέδες από τις κτιριακές επιφάνειες.

Πυρόσβεση

Αν και μας είναι η πιο ανεπιθύμητη περίπτωση δράσης, εξυπηρετούμε υπεύθυνα και στις ανάγκες πυρόσβεσης. Τα οχήματα μεταφοράς νερού έρχονται σε κάθε περιοχή ανάγκης.

Μισθώσεις Βυτίων

Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, με το στόλο των υδροφόρων οχημάτων και το προσωπικό μας, συνεργαζόμαστε και με άλλους επαγγελματίες και προχωρούμε και σε μισθώσεις των βυτίων (με οδηγό μας ή χωρίς). Διευρύνοντας, έτσι, τις παροχές μας, εξυπηρετούμε ανάγκες και άλλων επαγγελματικών κατηγοριών.

Τεχνητή Βροχή για Κινηματογραφικές Ταινίες

Η υπηρεσία μας αυτή αφορά στη μεταφορά και διαχείριση του νερού για καλλιτεχνικούς σκοπούς. Αναλαμβάνουμε την υδρομεταφορά και την εικαστική χρήση και ρίψη του νερού, με τη μορφή βροχής, εξυπηρετώντας κινηματογραφικές ανάγκες.